FAQ

Danes N Dubs afholdes i Fruerlundparken,
Fruerlundvej 5, 9560 Hadsund

DND-oversigtskort

Du kan købe billet online frem til d. 2. juli 2023 kl. 16.00. Indgangsbilletter kan købes i døren hele weekenden.

Træffet starter officielt fredag d. 30. juni 2023 kl. 09.00. Det er dog muligt for både tilskuere og udstillere at tyvstarte allerede torsdag d. 29. juni 2023. Læs mere her.

Ja, du kan købe både weekend-, lørdags- og søndagsbilletter i indgangen hele weekenden. Der kan dog blive udsolgt.

Ja det kan du. Det koster 100 kr. uden bil og 200 kr. med bil.

Af hensyn til vores alles sikkerhed er der kørselsforbud i parken i tidsrummet kl. 22.00-08.00 torsdag, fredag og lørdag aften/nat. Ved nødstilfælde kan du selvfølgelig altid komme ud fra pladsen.

Børn til og med 12 år kommer gratis ind til Danes N Dubs. Alle over 12 år skal købe en almindelig billet. Husk at personer under 16 år skal være ifølge med en voksen.

I tilfælde af regn eller andre former for udfordrende vejr vil Danes N Dubs blive gennemført i det omfang vejret tillader. Vi gør vores bedste til at der uanset vejret vil være masser af underholdning og hygge, men refunderer hverken tilskuer- eller udstillerbilletter. Danes N Dubs er en fed weekend uanset regn eller hedebølge.

Alle der køber en weekend- eller lørdag-søndagsbillet kan gratis campere på pladsen i telt eller campingvogn. Har du en VAG bil kan du parkere tæt på dit telt eller din campingvogn. Har du ikke en VAG bil kan du parkere på parkens parkeringsplads ved indgangen. Skurvogne og beboelsesvogne er ikke tilladt.

En VAG bil (Volkswagen AktienGesellschaft) er en bil der er produceret af Volskwagen, Audi, Porsche, SEAT, Škoda Auto, Bentley, Bugatti eller Lamborghini. VAG gruppen består også af flere lastbilmærker samt et enkelt motorcykelmærke. Danes N Dubs er for person- og varebiler, og altså ikke lastbiler og motorcykler.

Alle er velkomne, men træffet er som udgangspunkt forbeholdt VAG biler. Fra 2023 er det dog muligt at søge om adgang med udvalgte tyske bilmærker, som ikke hører under VAG. Læs mere her. Biler som ikke er VAG og ikke er godkendt til adgang, skal parkeres på den store parkeringsplads ved indgangen.

Nej. Vi har ikke strøm til hverken telte, campingvogne eller andet. Eventuelt medbragte generatorer skal opfylde alle lovens krav og må kun være i gang mellem kl. 08.00-23.00 og må ikke have et støjniveau der er højere end 90dbA målt 2 meter fra generatoren.
(Vi har naboer tæt på)

Nej, ingen hunde! Det bliver noget rod at have hunde rendende rundt i parken.

Med en madbillet får du lækker aftensbuffet fredag og lørdag, samt morgenbuffet lørdag og søndag.
Derudover er der et udvalg af madboder på pladsen hele weekenden, hvor der er lidt for enhver smag. Skulle der ikke være noget for dig, er det muligt at handle i Øster Hurup og Hadsund.

Parken er på 15 hektar med 2 store søer.
Ved check-in er der toiletter samt et overdækket område vi benytter til fællesspisning.
Midt i parken er der en toilet- og badbygning samt en bar ned til søen som vi kalder Grotten.
På den modsatte side af søen er der placeret en toiletvogn.

På campingområdet må du medbringe mad og drikke, herunder også alkohol, til eget forbrug. I området med fællesspisning og i Grotten er det naturligvis forbudt at medbringe egne mad- og drikkevarer af enhver art. Enhver form for videresalg medfører bortvisning.
Fadølsanlæg er ikke tilladt!

Nej, selvfølgelig må du ikke det! Der er nultolerance overfor enhver form for våben (også knive) eller euforiserende stoffer. DER ER INGEN ADVARSEL. Overtrædelse af dette medfører bortvisning og politianmeldelse.
Ligeledes tolerere vi på ingen måde voldelig, truende eller utryghedsskabende opførsel.

Du skal vurdere om der er behov for beredskab, herunder brandvæsen, ambulance eller politi. Er dette tilfældet skal du ringe 112 og oplyse hvad der er sket samt hvor du befinder dig. Adressen er Fruerlundvej 5, 9560 Hadsund. Vi har også eget beredskab til førstehjælp ved indgangen. Find en vagt eller en fra vores crew, vi er her for at hjælpe dig.

Ja, men kun til kl. 23.00 og det skal holdes på et moderat niveau.

Du må campere i hele parken, dog med undtagelse af udstillerområdet. Se skiltene.

En autocamper er en bil, så der gælder samme regler som med alle andre biler. Hvis den ikke hører under VAG så skal den holde på parkeringspladsen ved indgangen. Er det en VAG så må du campere samme steder som campingvognene og teltene.

Nej, du må KUN grille på grillpladsen ved Grotten. Grillen skal slukkes straks efter brug.

Der er opsat vandposter, hvor du kan tappe gratis postevand.

Hvis det er lovligt, er det okay med os. Såfremt campingvognen bliver efterladt på pladsen, bliver den fjernet for den ansvarlige persons egen regning.

Nej. Brandmyndighederne tillader ikke fortelt på campingvogne i parken. Åben markise er tilladt.

Nej, brandmyndighederne tillader ikke den slags grundet brandfare, så lad dagligstuen blive hjemme. Mindre ting som campingstole, små borde osv. er i orden.

Nej, brandmyndighederne tillader ikke den slags grundet brandfare. Mindre telte samt pavilloner uden sider er tilladt (højest 3×3 meter). Såfremt disse bliver efterladt på pladsen, bliver de fjernet for den ansvarlige persons egen regning.

Nej, det er ikke tilladt at medbringe og opsætte fadølsanlæg, store diskoteksanlæg, lysshow, scener osv. i campingområdet. Mindre musikafspillere, bilanlæg osv. er selvfølgelig tilladt at bruge, men på et moderat lydniveau og ikke efter kl. 23.00.

Ja. Hvis der er hjul på og den drives med pedaler, så er det i orden. Der må dog ikke være motor på, da færdselsloven gælder i hele parken.

Nej. Færdselsloven gælder i hele parken, så pocketbikes, motoriserede løbehjul og lignende er ikke tilladt.

El-løbehjul der er godkendt til offentlig vej er tilladt i parken, så længe det føres forsvarligt og med stor hensyntagen til de øvrige gæster.

Som udgangspunkt har vi ikke noget imod det. Dog ser vi at man ikke laver farlige ting som tagterrasser eller lignede. HUSK at rydde op efter jer selv ved, at tage campingvognen og alt tilbehør med hjem igen.

Som udgangspunkt kan man godt spærre LIDT plads til andre, men ikke alt for store områder.
Begynder andre gæster at mangle plads, bliver du nødt til at droppe det igen. Dette er ikke til diskussion. Det er ikke muligt at reservere plads, heller ikke til bilklubber.

Ja, for fanden! Vi har en toilet- og badbygning tæt ved Grotten, som er gratis at benytte.

Du må gerne komme ned i Grotten, men der serveres ikke alkohol til personer under 18 år. Det er heller ikke tilladt at få andre til at købe det til dig.

Som udgangspunkt kan man godt spærre LIDT plads til andre, men ikke alt for store områder.
Begynder andre gæster at mangle plads, bliver du nødt til at droppe det igen. Dette er ikke til diskussion. Det er ikke muligt at reservere plads, heller ikke til bilklubber.

Vi kan altid bruge nogle friske folk til at hjælpe. Vi hygger og har det sjovt i crewet, og du skal være mere end velkommen. Vi giver billetter og mad som tak for hjælpen. Er dette noget for dig? Så kontakt os på jsm@dub-event.dk.

Rigtig mange virksomheder vil gerne vise sine produkter frem til Danes N Dubs. Dette er de meget velkomne til. Kontakt os på skj@dub-event.dk for mere info.